Församlingshelg 2021

Välkommen med till Betaniakyrkans församlingshelg, den 2-3 oktober!

Följ med till natursköna EFS-gården i Åsljunga, och en helg som vi hoppas kan få betyda mycket för oss som församling och dig personligen;

En helg av gemenskap, påfyllnad och vila på en plats där många människor genom åren mött Herren.

Vår bön är att Guds väg framåt för församlingen blir tydlig och att tron får fördjupas i våra hjärtan. Vi önskar att helgen ska få präglas av tro, tillbedjan, framtidsvision och fördjupade relationer.

Lördag 2 oktober:
9.30 Kaffe och smörgås

10:00 Seminariepass 1 med Walk ´n talk. Barnen har separat schema.

12.30 Lunch

Fritid

15.00 Fika

15.30 Seminariepass 2. Barnen har separat schema.

18.00 Kvällsmat

19.30 Kvällsaktivitet för alla åldrar

Aftonbön

Söndag 3 oktober:
9.00 Frukost

10.00 Familjegudstjänst – “Änglavakt”

12.00 Lunch

Hemfärd.

Priser:
Boende och mat hela helgen kommer att kosta 500:- för vuxen och 200:- för barn/ungdomar (11-19 år. 0-10 år gratis). Möjlighet till subventionering finns. Kontakta styrelsen vid behov.

Boende: Det finns möjlighet till enkelrum (med dusch och toalett), dubbelrum (med dusch och toalett), familjerum (med fem bäddar).

KAjsa & Hultens

Anmälan till Betaniakyrkans Församlingshelg 2021:

Skicka ett mail med dina uppgifter till jonas.norden@betaniakyrkan.com

Skriv hur många du anmäler (vuxna och barn)? Hur vill ni bo? Önskemål angående kost? Övrig nödvändig information.