Söndagsskola

I Betaniakyrkan har vi Söndagsskola de flesta söndagar i månaden

Söndagsskolan för de mindre: för barn från 1 år (med vuxen), själv från 4 år upp till 10 år:

Till söndagsskolan i Betaniakyrkan är alla barn välkomna. Söndagsskolan är barnens gudstjänst, där vi försöker vi skapa goda förutsättningar för att barnen ska få möta Gud. Vi ledare vill möta dem på deras nivå, med mycket lek och interaktion. I nuläget har vi söndagsskola 3 söndagar i månaden.

Ett antal gånger per termin har vi också ”Gudstjänst för alla åldrar” då är huvudgudstjänsten anpassad för att både barn och vuxna ska kunna vara med och få fira gudstjänst tillsammans.

Vi har även After Church för barnfamiljer ungefär 1 gång i månaden. Då bjuder vi på lunch i kyrkan och går sen vidare och leker på en lekplats i närheten och fortsätter gemenskapen där.

Håll utkik på Betaniakyrkans Instagram för att se när det de olika sakerna händer. Infon ligger även i kalendern här på hemsidan.

Välkommen till söndagsskolan!

Har du någon fråga är du varmt välkommen att höra av dig till vår barn- och ungdomsledare;
Jakob Frilund, 0735180602, jakob.frilund@betaniakyrkan.com