I Betaniakyrkan har vi två söndagsskolor med visionen:

“Vi vill lära känna Jesus, varandra och ha kul!”

Söndagsskolan för de mindre: för barn från 1 år (med vuxen), själv från 4 år upp till 6 år:

Till söndagsskolan i Betaniakyrkan är alla barn välkomna. Söndagsskolan är barnens gudstjänst, där vi försöker vi skapa goda förutsättningar för att barnen ska få möta Gud. Vi ledare vill möta dem på deras nivå, med mycket lek och interaktion. Vi utgår vanligtvis från materialet ”Skatten” som är ett mycket genomarbetat, lärorikt och roligt koncept för barnen. Genom ”Skatten” får de lära sig om Bibeln och uppleva historierna med många olika sinnen och med en basstruktur som de kan känna igen sig i mellan gångerna. I nuläget har vi söndagsskola 2-3 söndagar i månaden.

Ett antal gånger per termin har vi också ”Gudstjänst för alla åldrar” då är huvudgudstjänsten anpassad för att både barn och vuxna ska kunna vara med och få fira gudstjänst tillsammans.

Söndagsskola för de äldre – “Creative Kids”, för Ungdomar från 10 år och uppåt.

Creative kids har vi en gång i månaden. Då fokuserar vi extra på dig som är 10 år och uppåt, ibland, beroende på vad vi gör så tar vi även med 7-9-åringarna. Vi har alltid någon form av undervisning utifrån Bibeln riktad till er, med fokus på frågor och få igång ett samtal kring det vi pratar om eller tittar på. Vi har också olika aktiviteter varje gång på Creative Kids som dans, lekar, sport, musik, fika etc.

Välkommen till söndagsskolorna!

Har du någon fråga är du varmt välkommen att höra av dig till vår barn- och ungdomsledare;
Jakob Frilund, 0735180602, jakob.frilund@betaniakyrkan.com