I Betania har vi två söndagsskolor:

Söndagsskolan för de mindre : för barn från 3 år upp till 6 år:

Till söndagsskolan i Betaniakyrkan är alla barn välkomna från 3 års ålder (dessa med vuxet sällskap) och uppåt.

Söndagsskola för de äldre – ”Creative Kids” : barn 7 år och uppåt.

Creative kids är för alla från första klass och uppåt. Vi börjar med en andakt och därefter gå vi till olika aktiviteter: dans, sport, musik etc. Varje gång är aldrig den andra lik.

Nästan alla söndagar under terminen har vi söndagsskola. Då börjar vi gudstjänsten i kyrksalen tillsammans med hela församlingen, efteråt fortsätter vår gudstjänst på egen hand. Du som  är förälder är självklart välkommen att delta om du vill. Vi arbetar med stor lyhördhet för barnen och ser fram emot att dela resan med dem att upptäcka mer av vem Jesus är och vad ett liv med Honom innebär.

Betaniakyrkans vision för söndagskolorna är:

”Vi vill lära känna Jesus, varandra och ha kul!”

Välkommen till söndagsskolorna!

Har du någon fråga är du varmt välkommen att höra av dig till vår barn- och ungdomspräst;
Anton Flood, 0735180601, anton.flood@betaniakyrkan.com