Söndagsskola filmer

Nu när inte alla kan komma till söndagsskolan som vanligt så börjar vi ”flytta in söndagsskolan i hemmen” istället. Små korta filmer på några minuter som är både roliga och har ett bibliskt budskap är en del i denna flytt hem till er. Man kan titta tillsammans med sina barn, förhoppningsvis skratta åt upptågen och prata om innehållet ihop.

Del 1 ”Jesus och jag i karantän”

– Kan man gömma sig för ett virus? Kan en snigelhatt hjälpa kanske? Och finns det ett gömställe så bra att inte ens Gud kan hitta oss där?

Del 2 ”Ett levande hopp”

-Hur ser det ut egentligen ut med ett levande hopp? Är det högt? Är det långt? Kan vem som helst göra det? I denna film får vi fundera och klura på vad det här med ett levande hopp egentligen är för något. I vanlig ordning bjuds det på en det även på en del galna upptåg.

Del 3 ”Senapsfrön bara för korv….eller?

-Har Senapsfrön något med livet att göra egentligen? Annat än att de är goda i korv då? I det här avsnittet får vi möta Skägget igen, och stiga in i hans affär. Vi åker Piff och Puff tåg och sätter oss in i hur mycket tro som behövs för att till och med ett berg ska kunna flytta på sig.

Del 4 ”Skägget-Förlåtelse”

-I denna del får Skägget och hans son fundera över det här med förlåtelse och det finns en glass inblandad.