Läget just nu pga Coronakrisen

Ännu firar vi gudstjänster som vanligt i Betaniakyrkan, men följer givetvis utvecklingen och rekommendationer. Vi uppmanar er alla att följa aktuell info kring vår verksamhet på vår hemsida eller via sociala medier. Som vi märkt kan saker och ting ändra sig från en dag till en annan så håll dig uppdaterad om vad som gäller för våra olika samlingar. Om du behöver hjälp med något, eller känner någon som behöver hjälp med något (som att handla eller göra andra ärenden) i dessa tider så hör gärna av dig till någon av de anställda. Vi längtar efter att få finnas där för varandra och hjälpa varandra. Vi tror att tanken på Kristi kropp och kyrkan som ”den större familjen” kan bli extra viktig och påtaglig i tider av nöd. Vi försöker då samordna hjälp på bästa sätt.

Påsk i Betaniakyrkan

Påsken i Betaniakyrkan kommer att innehålla några viktiga träffar som du redan nu kan boka in.

skärtorsdagen kl.19.00 är det ekumenisk mässa i Betaniakyrkan.

Långfredagen inleds med Stilla gudstjänst kl. 11.00.

påskdagen kl.11.00 är det påskdagsgudstjänst. Pga av rådande omständigheter har det beslutats att barnen inte kommer att sätta upp musikalen Det största påskägget. Istället kommer de framföra några sånger i gudstjänsten. Välkomna att fira påskdagen tillsammans.

Städ- och arbetsmorgon 18 april

Lördagen den 18 april kl. 9.00-11.00 kommer vi att ha städ- och arbetsdag i kyrkan. Kom och var med och stötta praktiskt kring vårt hus och lokaler

Församlingsdag 10 maj

Söndagen den 10 maj får vi besök av Glimåkra gospellinjes kör, Ashira Gospel Choir, där en av vår församlings ungdomar, Emma Råwall, är med och sjunger. Dagen inleds med gospelgudstjänst kl.11.00. Därefter fortsätter gemenskapen med picknick i någon park i Malmö kl.13.00-16.00. kl.18.00 bjuds vi sedan på gospelkonsert i kyrkan med Ashira Gospel Choir. Varm välkomna att umgås hela eller delar av dagen. Boka gärna in den redan nu!

Den 27 april har vi vårt nästa möte. Om du har något du vill framför eller fråga kan du höra av dig på styrelsen@betaniakyrkan.com

Vi önskar dig allt gott och Guds välsignelse!

Betaniakyrkans styrelse