Öppen Kyrka är en mötesplats med låga trösklar. Måndagar 10-12 och torsdagar, 18-20,  bjuder vi in dig som går förbi på gatan till en stunds gemenskap kring kaffeborden.

Drivkraften för oss som jobbar med Öppen Kyrka är Jesu kärlek till alla människor. Vi har fått se hur han kommer med ljus och hopp in i mörker och hopplöshet.

Öppen Kyrka har blivit som ett hem för människor med olika bakgrund och livssituation. Många har blivit svårt sargade genom livet. Vi ber och önskar att atmosfären ska få vara sådan, att alla kan känna sig trygga, oavsett hur man mår eller hur livet ser ut. Eftersom Jesus är vårt centrum, tror vi också på en helande gemenskap, där tro och tillit sakta kan få växa fram.

Måndagar 10.00-12.00 med andakt 11.30, och Torsdagar 18.00–20.00 med andakt 19.30. Varmt välkommen!