Välkommen med till Betaniakyrkans församlingshelg, den 11-13 oktober!

Följ med till natursköna Höllviksstrand, och en helg som vi hoppas kan få göra stor skillnad för oss som församling och dig personligen;

En helg av gemenskap, påfyllnad och vila på en plats där många människor genom åren mött Herren.

Vår bön är att Guds väg framåt för församlingen blir tydlig och att tron får fördjupas i våra hjärtan.
Vi önskar att helgen ska få präglas av tro, tillbedjan, framtidsvision och fördjupade relationer.

Fredag 11 oktober:
Kvällsmat och välkomnande.
19.30 Gemenskapskväll027 med fika

Kvällsandakt med nattvard

Lördag 12 oktober:
8.00 Morgonbön
8.30- 9.30 Frukost
9.30 Seminariepass 1 med Walk ´n talk. Barnen har separat schema.
12.30 Lunch
ritid
15.00 Fika
15.30 Seminariepass 2
18.00 Kvällsmat
19.30 Kvällsaktivitet för alla åldrar

Aftonbön

Söndag 13 oktober:
9.00 Frukost
10.00 Familjegudstjänst – ”Tacksamhet och lovsång”

12.00 Lunch

Hemfärd.

Priser:
Boende och mat fredag kvällsmat till och med söndag lunch kommer att kosta 600:- för vuxen och 400:- för barn. Möjlighet till subventionering finns. Kontakta styrelsen vid behov.

KAjsa & Hultens

Anmälan till Betaniakyrkans Församlingshelg 2018:

Skicka ett mail med dina uppgifter till forsamlingshelg@betaniakyrkan.com

Skriv hur många du anmäler (vuxna och barn)? Hur vill ni bo? Önskemål angående kost? Övrig nödvändig information.