Marie- Louise Nilsson 18-19 maj

Lördagen den 18 maj inbjuder Betaniakyrkan till en frukost kl. 9.30-11.30 för alla tjejer, brudar, kvinnor, ladies and queens. Marie-Louise Nilsson, präst i EFS i Östersund, kommer på besök för att tala om vad det innebär att som kvinna vara trygg i sin identitet i Jesus Kristus. Tillfället passar lika bra för tonårstjejer som pensionärer. Varmt välkomna till en spännande och uppmuntrande förmiddag!

På söndagen kommer Marie-Louise sedan att predika i gudstjänsten.

Vårinsamling 19 maj-9 juni 2019

Under året har Betanias medlemmar löpande gett kollekt och i december hade vi en auktion som inbringade lite extra gåvomedel.  Stort tack alla för dessa gåvor som kommit till stor nytta i vår verksamhet!

Nu är våren här vilket innebär att även vårinsamlingen står för dörren. Även nu skulle vi behöva er hjälp med att få in lite extra gåvomedel. Församlingen har för 2019 budgeterat med ett underskott, därför är vi detta år extra tacksamma för att ni ger av ert överflöd. Vårinsamlingen kommer att pågå under perioden 19 maj -9 juni. Givandet kommer företrädelsevis ske genom att ni swishar till Betania men även i år kommer löftestalonger, där ni skriftligt förbinder er att betala ett visst belopp, finnas tillgängliga under den aktuella gudstjänstperioden.

Vill du redan nu sätta över ditt bidrag går det utmärkt att swisha pengarna till 123 056 97 31 och märka din gåva ”vårinsamling”.

Församlingshelg 2019

Den 11-13 oktober vill vi redan nu hälsa er alla välkomna till Betaniakyrkans församlingshelg. Vi kommer precis som förra året att hålla till på Höllviksstrand. Skriv gärna redan nu in helgen i era förhoppningsvis tomma kalendrar. Mer info kommer när det närmar sig.

Styrelsens ansvarsuppgifter 2019

Nu har den nya styrelsen arbetat tillsammans några månader vilket känns väldigt roligt. Nu har vi även organiserat oss. På bilden kan du se vem som har ansvar för vilket område. Är det något du undrar över, gärna vill hjälpa till eller dyl,  tveka inte att höra av dig till någon utav oss.

Den 27 maj har vi vårt nästa möte. Om du har något du vill framför eller fråga kan du höra av dig på styrelsen@betaniakyrkan.com.

Vi önskar dig allt gott och Guds välsignelse!
Betaniakyrkans styrelse