Församlingshelg 9-11 november

Välkommen med till Betaniakyrkans församlingshelg, den 9-11 november, med fokus på EFS nya vision:

”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”

Följ med på en helg som vi hoppas kan få göra stor skillnad för oss som församling och dig personligen.
Välkommen till en helg av gemenskap, påfyllnad och vila på en plats där många människor genom åren mött Herren.

Vår bön är att Guds väg framåt för församlingen blir tydlig och att tron får fördjupas i våra hjärtan.
Vi önskar att helgen ska få präglas av tro, tillbedjan, framtidsvision och fördjupade relationer.

Fredag 9 november:
18.00 Kvällsmat och välkomnande.
19.30 Lovsångskväll med nattvard för stora & små027
20.30 Gemenskap
Följt av fredagsmys

Lördag 1o november:
8.00 Frivillig morgonbön
8.30- 9.30 Frukost
9.30 Samling + Walk ´n talk. Barnen har separat schema.
12.30 Lunch
Fritid (organiserad för den som vill)
15.00 Fika
15.30 Valbara saker för barnen, seminarium i kyrksalen för vuxna
18.00 Kvällsmat
19.30 Kvällsaktivitet för alla åldrar
21.00 Aftonbön

Söndag 11 november:
9.00 Frukost
10.00 Familjegudstjänst – ”Den yttersta tiden”
12.00 Lunch

Hemfärd.

Priser:
Boende och mat fredag kvällsmat till och med söndag lunch kommer att kosta max 600:- för vuxen och 400:- för barn. Möjlighet till subventionering finns. Kontakta styrelsen vid behov.

KAjsa & Hultens

Anmälan till Betaniakyrkans Församlingshelg 2018:
Skicka ett mail med dina uppgifter till forsamlingshelg@betaniakyrkan.com

Extra årsmöte för EFS Sydsverige

EFS Sydsverige håller extra årsmöte lördagen den 20 oktober 2018 kl.14.00 i Västerkyrkan i Hässleholm
På det extra årsmötet skall frågan om organisationsförändring upp till beslut. Välkommen att stanna på föredrag med Tomas Nygren som börjar kl 17.00.

Enligt stadgarna gäller följande för representation vid årsmötet:

4.3.1 Ansluten EFS-förening äger rätt att vara representerad vid årsmötet genom två ombud för de första 50 medlemmarna och därefter med ett ombud för varje påbörjat 50-tal medlemmar upp till 200 medlemmar och därutöver med ett ombud för varje påbörjat 100-tal medlemmar. Med medlemsantal avses här summan av direkta medlemmar och medlemmar i aktiviteter. Ombuden väljs av de direkta medlemmarna och kan endast utses bland dessa.
4.3.2 Ansluten EFS-grupp äger rätt att vara representerad genom ett ombud.
4.3.3 Ansluten annan förening äger rätt att vara representerad genom ett ombud.

Program presenteras på hemsidan, i distriktstidningen Livsluft och sänds ut med handlingar till föreningarna.

Anmäl dig här på länken

Älska Malmö 26-29 okt

Kyrkorna i Malmö arrangerar för första gången på många år en gemensam konferens. Vi gästas av Sebastian Stakset, som under många år var en av frontfigurerna i det framgångsrika
hip-hop-bandet Kartellen. Men efter många år i drogmissbruk och kriminalitet mötte Sebastian Jesus.

Alla är välkomna att ta del av Sebastian fantastiska livsberättelse. Han personifierar vad Jesus kärlek kan göra med en människa. Från hat till kärlek, från totalt mörker och kriminalitet till att bli en kärlekens ambassadör på skolor, SIS-hem och fängelser.

Varmt välkommen till en helg full av hopp och kärlek!

Bokrelease 18 nov

Söndagen den 18 nov kl.13.00  har Jonas  release på sin nya bok ”En guide till Filipperbrevet”. Då blir det festlunch och gemenskap efter gudstjänsten med anledning av boksläppet.

Julfest 16 dec

Kanske lite tidigt att informera om årets församlingsjulfest den 16 december. Detta året kommer festen att inledas med gudstjänst där musikalen Goda Nyheter kommer att framföras. Bjud med er vänner och bekanta att för att njuta av våra duktiga barn och ungdomar. Efter gudstjänsten bjuda ni på en jullunch och efterföljande auktion. Mer info om auktionen kommer senare men ni kan redan nu fundera på något roligt event eller utflykt att skänka. Boka redan nu in dagen!

Styrelsen träffas nästa gång den 5 november 2018.  Har du något att framföra går det bra att maila till styrelsen@betaniakyrkan.com