Fika på gudstjänsterna

I Betaniakyrkan finns det många som hjälper till med många olika saker på söndagar när i firar gudstjänst tillsammans. Detta är i fantastiskt glada för. Hela vår verksamhet bygger på att vi alla hjälps åt med det som är dina gåvor och intressen. Just nu är det dock ”kris” i fikagruppen. Många har hoppat av sitt fikauppdrag pga flytt, utökningar i familjen osv. Detta medför att det just nu fattas människor som kan hjälpa till att koka kaffe och lägga upp mackor och pålägg. Tyvärr har detta medfört att vi inte haft fika på några söndagar vilket känns väldigt tråkigt. Läser du detta och känner dig sugen att under några söndagar/termin hjälpa till med fikat, hör av dig Caroline von Röök eller Jonas Nordén. I övrigt finns flera andra uppgifter kring gudstjänsten som man också gärna får hjälpa till med. Hör av dig Jonas om du undrar vad just du skulle kunna göra.

Församlingshelgen 2018

Som vi tidigare har informerat om kommer årets församlingshelg bli den 9-11 nov på EFS-gården, Höllviksstrand. Helgen håller just nu på att planeras för fullt och inom kort kommer ni få mer ingående info. Boka redan nu in helgen i era almanackor och peppa varandra till att ses i Höllviken.

Bokrelease 18 nov

Söndagen den 18 nov kl.13.00  har Jonas  release på sin nya bok ”En guide till Filipperbrevet”. Då blir det festlunch och gemenskap efter gudstjänsten med anledning av boksläppet.

Tidigare info

Titta gärna igenom mailet du fick söndagen den 9 sept där det finna lite viktiga datum framöver att boka in.

Styrelsen träffas nästa gång den 11 okt 2018.  Har du något att framföra går det bra att maila till styrelsen@betaniakyrkan.com

Allt gott!
/Styrelsen