Ledardag
Den 25 augusti är det ledardag i Betania. Då får i besök av Roland Spjuth, lärare på Örebro Teologiska Högskola och Akademi för Ledarskap och Teologi. Han kommer att undervisa om bl.a. nutida möjligheter och utmaningar för att leva i Jesu efterföljelse.

Städdag
Som församling/förening behöver vi hjälpas åt med att hålla våra lokaler snygga och fräscha. Den 15 september kommer vi att ha höstens städdag, då vi ser fram emot en god arbetsgemenskap. Spindelnät, damm, smuts och trasiga saker ska då vara ett minne blott. Välkomna att vara med i arbetet från klockan 09.00.

Bibelskolan
Den planerade bibelskolan i Betaniakyrkan kommer inte att bli av detta år. Vi visste om att vi var sent ute med information, men fick trots det 6 anmälningar. Men i samråd med Glimåkra Folkhögskola gjorde vi ändå bedömningen att det var för få för att satsa på en heltids bibelskola under ett helt år. Men vi släpper absolut inte visionen, utan tar nya tag och ger oss själva ett år att bygga vidare på idén, men framför allt att marknadsföra skolan ännu bredare och ännu bättre.

Vårinsamling 2018
TACK för alla era gåvor! Årets vårinsamling gav 58 100 kr.

Församlingshelg 2018
Som vi tidigare har informerat om kommer årets församlingshelg bli den 9-11 nov på EFS-gården, Höllviksstrand. Helgen håller just nu på att planeras för fullt och inom kort kommer ni få mer ingående info. Boka redan nu in helgen i era almanackor.

Styrelsen träffas nästa gång den 10 sept 2018.  Har du något att framföra går det bra att maila till styrelsen@betaniakyrkan.com

Allt gott!
/Styrelsen